Новият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев даде изявление пред медиите минути преди да изведе отбора за първа тренировка.

"Не мога да кажа, че се чувствам странно, защото съм от самото начало с този клуб, аз съм човекът, който най-добре познава отбора. Не съм притеснен, нито се плаша, отборът е много добър, тук са най-добрите футболисти в България и аз съм убеден в техните качества и възможности", така новият наставник на българския шампион Лудогорец Георги Дерменджиев коментира назначението си.

Той потвърди, че желанието на собствениците на отбора – братя Домусчиеви - е той да остане за постоянно треньор на тима и им благодари за доверието.

Дерменджиев обяви, че до дни ще е ясно името на помощника му, Никола Донев остава треньор на вратарите, остават и двамата испански кондиционни треньори.

"Имам идеи за реванша с Партизан, но те естествено ще останат тайна – каза Дерменджиев. Разчитам футболистите да излязат психологически по-добре, мачът ще е труден и заради публиката на съперника, но ние имаме възможности да го елиминираме", категоричен бе наставникът.

"За да започнем да отбелязваме голове ще се опитаме да вдъхнем вяра и самочувствие на футболистите, защото те умения и качества за това имат", обяви Дерменджиев.