Нападателят на Лудогорец Юнес Хамза беше свързван в началото на седмицата с преминаване в Стяуа от румънските медии. Затова те го потърсиха за коментар какво може да се случи с кариерата му занапред. 

Тунизиецът е обвързан с родния първенец за следващите да сезона, след като през лятото беше отмъкнат точно под носа на букурещкия гранд. Въпреки че е играл само в два мача от началото на годината, нападателят твърди, че му се иска да остане в Разград. 

"Подписах договор с Лудогорец за три години и от него има още две. По мое мнение, имам какво още да дам на отбора и искам да остана. Дали има интерес от Стяуа към мен не мога да кажа, тъй като никой от ръководството на моя отбор не се е свързвал с мен, за да ми каже такова нещо."

"В края на сезона, ако има оферти за мен, ще седна и ще говоря с президента. Ако Лудогорец не ме иска и имам оферта, ще си тръгна. Може би днес съм в България, утре ще съм в Румъния, а вдругиден във Франция, никой не знае какво ще се случи", заяви Хамза пред изданието "Диги Спорт".