Исканият от Лудогорец румънски нападател Клаудиу Кешеру не харесвал опцията да продължи кариерата си в Разград. Според изданието Sport.ro, таранът въобще не бил очарован от идеята да дойде в родния шампион. 

Медията твърди, че искреното желание на футболиста било да заиграе отново в Стяуа. Точно от там той премина в настоящия си клуб Ал Гарафа, а сега грандът от Букурещ иска да си го върне. 

Самият Кешеру е поискал отсрочка за крайното си решение, изчаквайки какво ще се случи с бившия му отбор. От там са го уверили, че ако преодолеят Партизан в Шампионската лига, ще направят всичко възможно да го привлекат отново. 

Не на последно място обаче е и становището на арабския клуб на играча. Ал Гарафа има споразумение за трансфер на играча в Лудогорец, твърдят още в Румъния. Всичко трябва да се реши най-късно до средата на следващата седмица. 

В Разград вече има двама румънски национали. Това са защитникът Козмин Моци и халфът Андрей Препелица. Шампионите усилено търсят още един нападател, който да е конкуренция на Жуниор Кишада и Цветелин Чунчуков.