Възпитаниците на Детско-юношеската школа на Лудогорец напълниха площада за тържеството за Националния празник Трети март в Разград.

Стотината момчетата с якета с надписи Лудогорец и клубни раници бяха близо една трета от всички присъстващи на площад „Възраждане“ в Разград, където се проведе общоградското тържество. С тях бяха и треньорите им, както и шефът на ДЮШ Яков Папарков и изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Една от формациите пристигна на площада веднага след мач във Варна.

Лудогорец

източник: Gong.bg, Радка Минчева

От името на клуба венец пред Войнишкия паметник на загиналите във войните българи поднесоха капитанът на младежкия отбор до 21 години Кристиян Китов и съотборникът му Денислав Александров.

От 2012 г. насам представители на българския шампион почитат националния празник в участие в тържеството в Разград. Тогава благодетелите на тима Кирил и Георги Домусчиеви издигнаха националния трибагреник като най-нови почетни граждани на Разград. Тази година честта се падна на Свилена Дечева – вокалният педагог в Центъра за работа с деца, чиято възпитаничка – 10-годишната Крисия Тодорова спечели второ място в миналогодишния конкурс „Детска Евровизия“.

Лудогорец

източник: Gong.bg, Радка Минчева