Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро заяви след успеха с 2:0 срещу Левски, че разградчани е трябвало да вкарат още 3-4 гола.

„Първа победа вкъщи. Много се радвам за това. Феновете през цялото време подкрепяха отбора. През втората част играхме много по-добре. Има неща, които не ми харесаха през първото полувреме. Трябваше да вкараме още три или четири гола. Резултатът е резонен. Отборът игра много добре. Първото полувреме не бе толкова добро. След гола самочувствието на играчите е различно. Раздадоха се повече. Правиха по-добри преливания от защита в нападение и обратно. Много ми допадна начина, по който играхме през второто полувреме. Надявам се да играем така, както през второто полувреме и в следващите мачове.

Първото полувреме Левски бе по-агресивен. Моите футболисти им отговориха през второто полувреме“, сподели Рибейро.

„Загубихме шест важни играча от миналата годна. Новите футболисти се адаптират много добре. Ще бъдем един много силен отбор и ще продължим да печелим. Кафу и Натанаел са двама играчи, които трябва да се адаптират, както Сисиньо. Те имат нужда от време. Предполагам, че ще се адаптират бързо, защото са двама футболисти с много качества“, добави треньорът на Лудогорец.

„Както г-н Домусчиев е казал, правим нов отбор, който е по-силен от предишния. Догодина се надявам, че ще покорим нови върхове в Шампионска лига или Лига Европа“, завърши португалецът.