Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че ранното попадение на Хасково е изненадало футболистите му. В крайна сметка „орлите“ се наложиха с 3:1, но през първото полувреме изпитаха сериозни трудности.

„Не мисля, че беше толкова трудно през първото полувреме. Просто така се разви мачът. Ранният гол леко смути футболистите ни, но след това излязохме от това положение. Можеше и да е по-голям резултата. За нас е важно, че взехме трите точки след паузата в първенството. В сряда ни чака много по-важен мач срещу Базел в Шампионската лига“, коментира Дерменджиев.

„В крайна сметка футболистите не са роботи. Психологическото напрежение е много голямо. Ние имаме девет национала, и понеже отборът играе за първи път в Шампионската лига, там емоцията е много голяма. Ние играем с Левски, а след това с Реал Мадрид. Колкото и да искаме, няма как да не мислим за следващия мач. 80%мислят за следващия мач. Ние трябва да вървим постепенно напред. Те постигнаха много, играят много добре, можехме да вземем, точки и срещу Ливърпул, и срещу Реал. Нормално е да има напрежение и да има някакъв спад“, каза още наставникът на шампионите.