Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след победата над Берое, че иска играчите да възвърнат самочувствието и увереността си.

„Един добър мач наистина. Искам футболистите да си възвърнат самочувствието и увереността си. Ситуациите, които ги имахме ги оползотворихме. Не трябва да се заблуждаваме от този мач. Доволен съм от поведението на футболистите“, коментира Дерменджиев.

„Играчите наистина се поуспокоиха малко. Възвърнаха си и комбинативността. Съблекалнята на един отбор винаги е противоречива. И в момента има противоречия. Важни са играта и победите“, добави треньорът на Лудогорец.

„Гледам само нашите мачове. Играем шаблонно мач за мач. Целта ни е да печелим точки и да радваме феновете с нашата игра. Играчите демонстрираха и самочувствие. Самочувствието липсваше, защото когато я няма увереността, няма го и самочувствието. Мачът се разви добре. Този двубой обаче е минало и гледаме към следващия мач с Ботев. Предстоят ни три гостувания, които ще бъдат трудни, но вярвам, че ще излезем с успех от тях.“

„Аз нищо не знам относно Георги Терзиев. Искам отборът да се запази в тази цялост. Ако имаме възможност също така, да привлечем един или двама футболисти. Тези футболисти са дали много на Лудогорец. Намеренията са такива, но знаете, че ако има добра оферта за даден футболист, тя ще бъде приета. Към момента няма такива оферти“, каза още Георги Дерменджиев.