„Вие знаете защо основните футболисти го няма. Един мач без кой знае какви футболни достойнства, но това са много млади момчета. Исках да ги видя, да им дам самочувствие и да знаят, че са футболисти на Лудогорец“, коментира старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

„Когато целите са много високи, тези момчета трябва да свикват да играят под напрежение, за да може да са в първия отбор. Ние сме от много време наясно с програмата. Има контроли, които още се оформят, защото избирам отборите. Всичко е планирано. На 9-и се събира отборът. После двата лагера са ясни. Искам националните състезатели да се върнат здрави и да се надяваме на добър жребий“, заяви още Дерменджиев и разкри, че вратарят Владислав Стоянов лекува контузия и не е напълно готов за националния тим, на който му предстои участие на турнира Кирин Къп.

„Владо е с контузия и в последните мачове не го слагах да играе. Той лекува контузия, има интервенции на коляното и няма да бъде готов изобщо за националния отбор. Това, което е написано и хората, от които зависи надявам се ще влязат в положение на Лудогорец, както и ние на тях, за да може Владо Стоянов да се излекува и да направи добра подготовка.“

„Има разговори, има набелязани футболисти, но няма подписи и когато има ще обявим. Става въпрос за защитник и полузащитник. Разбрал съм се с Чунчуков. За тези млади момчета, въпреки че не взимат много голямо участие в първия отбор, е от голямо значение да тренират с тези футболисти. Те трябва да изтърпят и който успее, и има характер ще се интегрира с отбора“, заяви още Георги Дерменджиев и добави:

„Желаем всички в клуба да влезем в групите на Шампионската лига и дано имаме благоприятен жребий. Това е важно за българския футбол и българските привърженици, и дано се паднат отбори, които всички българи да искат да гледат на живо.“