Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира успеха на тима си над Славия с 1:0 в мач от 16-ия кръг на А група.

"Двубоят при тези условия е трудно да търсим качество, търсихме резултат и го постигнахме. Контролът над топката ни помогна да успеем да спечелим. Силният вятър попречи на играчите", каза Дерменджиев.

"Играчите искаха и си взеха тези 3 точки от този мач. С този вятър няма как да видим тези технични изпълнения. Няма как от такъв мач да търсим качество. Бяхме агресивни в търсене на попадението. Владислав Керчев напусна терена, тъй като не е готов да играе такъв сложен мач, той ги разбира тези неща, няма място за сърдене", допълни той.

"Борян има стомашно-чревни проблеми, няма как да бъде ядосан, аз държа на колектива, новите футболисти започват да разбират как се играе в такъв отбор, ще свикнат. Постепенно ние трябва да възвърнем формата, която имахме. Няма срокове във футбола. В крайна сметка, това са живи хора, трябва им време да влязат в час", коментира още Дерменджиев.