Крилото на Лудогорец Михаил Александров участва в благотворително картинг състезание и след него коментира клуба си и А група като цяло.

Мишо подкрепи инициативата на Дарик радио, Спортно шоу Гонг, Gong.bg и Ники Кънчев шоу, като е част от традиционния „Благотворителен търг на Дарик“, който се провежда за пета поредна година. Домакин на състезанието бе най-новата картинг писта „София картинг ринг“ в Ринг Мол.

"Хубава организация, необходими са такива неща," заяви Александров за инициативата и добави за самото картинг състезание: "И тук, като на терена, се поблъскахме малко, но важен е крайният резултат."

"Добре се движим в първенството, въпреки лошия ни старт. Гледаме да наваксваме и от осем точки намалихме разликата с ЦСКА на три. Ще гледаме в оставащите мачове до края на сезона да стопим разликата и да поведем. Мисля, че отборите от първата шестица заслужават да са там. С появата на Лудогорец А група стана много по-интересна и по-завързана. Мачовете се решават накрая на мача и според мен българското първенство вдига нивото си, въпреки че някои хора се опитват да го свалят. За мен единствената изненада в шестицата е Левски, защото съм свикнал да ги виждам на първите места и в момента ми е по-интересно", каза Александров.

Той коментира и "войната" между ръководствата на ЦСКА и Лудогорец, и непрестанните медийни нападки между тимовете. "На нас футболистите не ни влияят нападките между ръководствата на Лудогорец и ЦСКА, но не ни е приятно да ни наричат съдийски отбор. Аз си изкарвам хляба с честен труд и не съм длъжен да се обиждам от подобни приказки. Аз съм на терена давам всичко от себе си, играя с контузии и в един момент някой казва, че сме съдийски отбор. Не говоря за Стойчо Младенов, а като цяло. Защото вече битува такова мнение сред хората, че си побеждаваме във всички мачове с подкрепата на съдията. Аз съм най-старият футболист в Лудогорец. Това е страхотен отбор със страхотен колектив и няма нищо по-хубаво да си част от този колектив. По повод чужбина действат моите мениджъри и собственикът на клуба, ако има нещо конкретно ще го видим, ако не оставам си в клуба и се борим за титлата", каза още Александров.

Полузащитникът призна, че най-хубавият му спомен за 2014 година е мачът срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу". "Най-силният ми спомен за 2014 година е мачът на "Бернабеу", защото аз от малък съм фен на Реал Мадрид и мечтаех да играя на "Сантяго Бернабеу". Отпадането от Шампионската лига не е драматично, а напротив ще ни концентрира повече върху А група. При всички положение да играем отново в Шампионската лига ни мотивира, защото всеки, който се е докоснал знае, че колкото повече си играл си толкова по-гладен за успехи там", завърши Александров.