Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро заяви след първата си победа с тима на „орлите“ над Черно море с 3:2, че тимът му все още не показва футбола, който той иска да гледа.

„Резултатът е добър за нас, защото спечелихме. Трябваше да вкараме поне още 2-3 гола. Не съм особено доволен, защото допуснахме детински голове и не направихме това, което тренирахме в защита. Резултатът е добър за нас, но има още какво да работим. Имаме нужда от увереност“, коментира Рибейро.

„Спечелихме, защото бяхме по-добрите. Имахме много положения за гол, но не успяхме да вкараме всички. Трябва да започнем да вкараме и тези ситуации. В момента по-важен е резултатът, а не футболът, който искам отборът ми да играе. Трябва ни увереност. Знаехме, че съперникът оставя много свободни пространства и именно така успяхме да вкараме, възползвайки се от тях“, продължи той.

„Имаме още какво да подобряваме, има известна несигурност в защита. Искам да играят с повече пасове, крак на крак и да владеят повече топката. Аз съм спокоен, вярвам в работата си и давам най-доброто от себе си. Знаем, че подготвителните лагери не бяха най-добрите. Много мачове и малко време за възстановяване. Сега с времето, което имаме, ще подобрим и играта“, завърши португалецът.