Наставникът на Пирин Наджи Шенсой бе видимо разочарован от загубата от Лудогорец с 1:3 в Благоевград. Специалистът се изказа доста остро по адрес на съдийството на Станислав Тодоров и неговата бригада.

„Как да не бъда разочарован? Днес имахме сили да 11 граем 11 на 11 срещу Лудогорец. Ако беше някой чужденец от Европа нямаше да разбере на кое място е Пирин и на кое Лудогорец. Вкарахме много хубав гол, през второто полувреме имахме още едно положение. Играхме много добре. Можем да играем 11 на 11, но как да играем 17 на 11. Казаха ми, че Станислав Тодоров е техен съдия. Казаха ми на пресконференция, но не исках да вярвам“, коментира Наджи Шенсой.

„Лудогорец е най-добрият отбор в България, но защо им е да бъдат подкрепяни от съдите? И Пирин е Български клуб, Пирин не е израелски отбор, много ви моля. Те бяха умрели (бел.ред - Лудогорец). Загубиха самочувствие, ние ги върнахме в мача. Те бяха умрели. През второто полувреме се върнаха в мача. Всичко разбирам в България, но това не разбирам. Не им трябват съдии на Лудогорец. За какво са им 15 точки преднина. Не разбирам. Те заслужават да бъдат шампиони. Те нямат конкуренция. Как могат толкова много да паднат съдиите. То се вижда от самолет. И те не си вярват. Нямаме нито една точка спечелена благодарение на съдиите. Ние сме един симпатичен отбор надявам се да останем в А група. Имаме една седмица да мислим как да играем срещу Левски“, каза още Наджи Шенсой.