Отборите на Лудогорец и Берое излизат един срещу друг в първи мач от 17-я кръг на А група. Двубоят между третия и четвъртия във временното класиране на А група можете да следите от 17.30 часа в Gong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, както и да слушате по Дарик радио.

Шампионите заемат трета позиция в А група с 28 точки в актива си до момента, а Берое е с 27 точки на четвъртото място.

Двата състава направиха хикс 0:0 в първия двубой по между си този сезон в Стара Загора, а сега евентуален успех за един от двата тима ще е изключително ценен в битката за призовите места.

В тима на Лудогорец след наказание за завръща Лукас Саша, а Кишада и Мисиджан са с контузии. Берое пък ще е без Динков, който също е наказан.

Берое и Лудогорец излизат за 12-и път помежду си в историята на „А“ група, като досега разградчани имат шест успеха, единствената победа на „заралии“ датира от 25-и април 2015 г., а 4 са срещите, завършили без победител. Головата разлика е 18:6, в полза на „орлите“.

Очаква се треньорът на старозагорци Петър Хубчев да направи поне три промени в своя състав в сравнение с последните два мача на отбора.

Старши треньорът на разградчани Георги Дерменджиев пък определи Берое като изключително силен съперник в дните преди мача.

„Берое е един много труден противник, който играе силно в последните си мачове. Моят отбор трябва да покаже настроение в петък. Момчетата трябва да демонстрират характер, за да можем да спечелим победата, която е много важна за отбора”, сподели Дерменджиев.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS