Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов коментира актуални теми около тима, националния отбор и личния си живот.

"На всеки се случва да закъснее, аз си понесох наказанието по клубен правилник, но не мисля, че затова не пазех, ако има нещо друго, трябва да питате Ераносян", коментира Стоянов проблемите си, когато по времето на Ераносян не стоеше под рамката на вратата.

"Скъсах менискус, след което поднових тренировки и вече месец и половина съм напълно здрав. Когато съм показал на тренировки, че заслужавам да пазя, го даказвам. Завърнах се с две чисти мрежи, отидох в Б група, за да натрупам игрови опит, след контузията. Радвам се, че отново съм под рамката", допълни Стоянов."Футболистите се успокоиха, Георги Дерменджиев е доказан треньор, натрупа доста опит в Лудогорец, той знае какво трябва да промени в отбора, ще продължим в този дух и ще продължим да играем все по-добре", каза още Стоянов.

"В защита има какво да се подобрява, от 3 години съм тук, не се славим с много здрава защита, дойдоха нови хора, надявам се да подобрим още нещата", каза още вратарят.

"Очакванията са завишени, нямаме един стадион, 1994 година беше доста далече, това са ни възможностите", коментира темата около националния отбор вратарят.

"Спокоен съм, по-отговорен, това е най-голямата радост и щастие", завърши Стоянов, коментирайки семейството си и своята дъщеричка.

Тази вечер отборите на Лудогорец и Берое излизат един срещу друг в първи мач от 17-я кръг на А група. Двубоят между третия и четвъртия във временното класиране на А група можете да следите от 17.30 часа в Gong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, както и да слушате по Дарик радио. Повече по темата можете да прочетете и видите ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS