Бившият шеф в ЦСКА Стефан Орманджиев очаква, както от "червените", така и от Лудогорец да направят забележителен мач в събота, с оглед на представянето на и на двата тима в последно време.

Бившият съдия коментира предстоящото дерби по време на церемония, на която неговата фамилия направи голям жест към музея на „червените“. Семейството му дари архивите си и най-вече записките на неговия баща Стоян Орманджиев.

На своеобразното тържество в музея на ЦСКА присъстваха Стойчо Младенов и Димитър Пенев.

Стефан Орманжиев обаче не пожела да коментира съдията, който беше назначен за дербито в събота – Николай Йорданов.

Срещата е на 22 ноември от 16.00 часа и ще бъде предавана с картина както по Нова телевизия, така и в Gong.bg. Коментар на срещата можете да очаквате и по Дарик радио.

„Ние решихме, че записките на баща ми, по начина, по който е работено, ще бъдат интересни за всички. То си е цял учебник по футбол. Много е интересно за всеки, който се занимава с футбол. Този музей е невероятен“, сподели Стефан Орманджиев.

„Това, което баща ми винаги е казвал, да се играе с всички сили, да излизат на терена максимално мобилизирани. Посоката ми в съдийството е нещо съвсем различно, сега дори не гледам цвета на фланелките, дори и ЦСКА да играе.“

„Нарядите за престоящите мачове не искам да коментирам, аз все пак работя в БФС. Страхотни отбори ще наблюдаваме, Лудогорец показва страхотен футбол, ЦСКА също се представя много добре“, допълни Стефан Орманджиев по повод мача в събота.

Дайте своята прогноза за срещата ЦСКА - Лудогорец ТУК!