Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро очаква победа срещу Левски в дербито на 3-ия кръг утре. „Успехът във Варна ни вдъхна самочувствие. Имахме нужда от една победа след неуспешните мачове срещу Милсами и отпадането от Шампионската лига“, заяви португалецът. „Знам, че мачът с Левски ще е тежък. Това е добър отбор, който има традиции в българския футбол“.

Рибейро не се притеснява от факта, че треньорът на Левски Стойчо Стоев е работил в Лудогорец. „Това не е проблем. Все пак отборът сега е различен. Дойдоха доста нови футболисти. Други си тръгнаха. Аз също имам представа какъв отбор е Левски“, призна Бруно Рибейро.

Той разкри, че за мача с Левски ще разчита на Михаил Александров, който пропусна двубоя във Варна. „Той игра силно за Лудогорец II. Тренира много добре Александров ще бъде част от групата за двубоя в събота. „Не мога да ви кажа дали ще започне титуляр или не, но със сигурност ще разчитам на него“, допълни Бруно Рибейро.

Португалецът бе категоричен, че от ден на ден Лудогорец влиза във форма. „Сега сме много по-добре и във визическо отношение, и в тактическо. Липсата на време ни попречи да направим добра подготовка, но сега компенсираме. Отборът ще става все по-добър и по-добър“.

Бруно Рибейро призна, че за предстоящия двубой срещу „сините“ няма да разчита на двете най-нови попълнения – бразилците Кафу и Натанаел. „Те са много добри футболисти. Трябва им обаче малко време за адаптация“.