Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира предстоящите двубои с Цървена Звезда в третия квалификационен кръг в Шампионската лига.

"Предстои ни труден мач, крайният резултат ще завърши в двата мача. Имаме информация за Звезда, те са клуб с дълга и успешна история, имат и силен треньор, който възражда Звезда. Спокойни сме преди мача, имаме опит в турнирите. Аз лично и футболистите искат ние да сме крайния победител", коментира Дерменджиев. 

"Двубоят е в два мача, ако един отбор е подготвен това няма значение къде е първият мач. Взели са добри и класни чужденци, трябва им малко време да синхронизират всичко. Това са турнирни мачове, няма как в първия мач или първите минути да вземеш предимство, това са мачове на надлъгване. Имат много серизни стойности", допълни той.

"Всичко се решава на терена, кой колко пари има и дава са странични неща, Звезда водеха с 27 точки в първенството, следих тяхното развитие, от мач на мач показаха добри игри. Серизен отбор са. При такива мачове винаги има напрежение, ние сме опитен отбор. Добре е, че стадионите ще са пълни. С подкрепата на феновете те ще бъдат по-ентусиазирани, но ние сме подготвени за това. Футболистите трябва да го знаят това, че ние се борим за шампион и за място в Шампинската лига. Искам футболистите да играят както те могат. Времето ще покаже, до къде ще стигнем. Всички футболисти са здрави за двубоя с Цървена звезда, за всички ще има мачове", каза още той.

Двубоят от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е във вторник от 21 часа. Можете да го следите в Gong.bg, както и да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT. Реваншът в сръбската столица е след седмица.