Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че ще направи всичко възможно, за да може тимът да домакинства в София в групите на Шампионската лига. За целта разградчани ще направят подобрения по съоръжението, за да не им се налага да играят в Румъния или Македония. 

Той сподели и мнението си за феновете на ЦСКА, които в този мач подкрепиха Стяуа и ги определи като "дребни души". Ето какво сподели щастливият Домусчиев веднага след края на мача:

"Ако УЕФА ни разреши, ще играем в София. Ако не - в Румъния, в Македония. Дано играем тук, защото стадионът ще е пълен. За мен това са бедни души, загубени, които викаха срещу нас днес. Само мога да ги съжалявам, макар че всеки има право на избор." 

"Но нашата публика ни вдигаше и миналата година, заради тези хора играха и момчетата. С колегите ще се справим, ще трябва да направим някакви подобрения на стадиона, няма как да чакаме държавата. Ще се опитаме с наши средства да го постигнем, ще направим някакво дарение за стадиона, за да играем тук"

"Мисля, че не го оцених Дерменджиев през тези 3-4 години. Той не е идеалният помощник, а идеалният треньор на отбора. Той взима едно тежко наследство, тимът не е подготвен добре физически, но аз смятам, че той ще вдигне много възможностите ни. Той има огромно доверие, при мен малък рейтинг няма"

"Направете запитване до всички българи и дано се паднат тези отбори, които нашите фенове искат. И Барса, и Реал да ни се паднат, ние ще играем футбол срещу големите звезди."

"Ние не го правим за пари, макар че билетите ще са по-скъпи, защото имаме огромни разходи по Шампионската лига. Но за деца, за социално слаби, ще имаме специални билети, ще ги подпомагаме", сподели Домусчиев.