Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че момчетата имат сили и възможности да победят Базел в предстоящия мач от груповата фаза на Шампионската лига.

„Тези мачове станаха едно ежедневие. Момчетата ми се сториха максимално концентрирани. Надявам се, че ще се представят добре“, коментира Домусчиев.

„Аз не виждам защо целта да се класираме на второ място в групата да е заповед. Това е цел на клуба. Ако играем само за участието, по-добре да не го правим. За нас всяка една победа носи точки, пари, имидж и радва феновете. Няма лошо да мечтаем. Докъде ще стигнем ще видим накрая. Ако не стигнем там, където мечтаем, ще видим догодина да промени, за да постигнем тези цели“, добави босът на Лудогорец.

„Без цели няма как да стане. Ние винаги имаме цел. Догодина го казах условно. Както преди две години казвахме, че ще се класираме за групите на Шампионска лига. Не се случи след първата, а се случи на следващата година.“

„Излизаме за това да спечелим първи точки. Момчетата имат сили и възможности. Дано късметът не ни изневери. Благодаря на всички за подкрепата и се надявам, че ще ги зарадваме. Надявам се да постигнем това, за което сме тръгнали“, каза още Кирил Домусчиев.