Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше изключително щастлив след историческото влизане в груповата фаза на Шампионската лига на неговия тим. За него това е поредна сбъдната мечта, по думите му. Ето какво заяви силният човек при шампионите:

"Поредната мечта се сбъдна, да се надяваме, че ще продължим да мечтаем и ще вървим нагоре. Вярвам, че Георги Дерменджиев ще успее да подготви отбора и да играем убедително и срещу по-големи отбори от Стяуа". 

"Познавам добре треньора ни, познавам качествата му, нямам съмнения, че в следващите месеци ще вдигне нивото на отбора. Ще направи подготовка и през зимата и да видим как ще сме пролетта." 

"Първото полувреме играхме много правилно тактически, изтървахме 2-3 чисти положения. Имахме сам човек в наказателното поле. Не можеш да се хвърлиш сляпо. Играхме гросмайсторски. Не трябваше и да допускаме гол, а и като не е ден на нападатели и не вкарват. Второто полувреме просто ги смазахме." 

"Няма да коментирам съдията, но казвам, че ще е трудно на българските отбори в големите мачове. В момента не можем да купуваме играчи, защото родният пазар е затворен. Но според представянето на играчите, ще видим зимата." 

"Вдигнах премиите, те няма да са по-бедни от румънците, както и да се опитват в Румъния да изкарват нещата. Ще полеем успеха обезателно, те и сега празнуват в съблекалнята."

"Предполагам, че и вие сте имали силни усещания, моите не мога да ги опиша с думи. Имах усещането, че ще ги елиминираме, даже още преди гола на Вандерсон. Много положения изпуснахме, но знаех, че голът се пече."

"Малко се притесних като изгониха Владо, но после пак се върна оптимизмът и знаех, че Моци ще направи чудото. Новата трибуна за феновете на стадиона ни в Разград ще се казва Моци", сподели Домусчиев веднага след мача.