Някои от сегашните играчи, постигнали историческото класиране в групите на Шампионската лига, ще напуснат Лудогорец след края на есенния дял на шампионата. Това обяви босът на шампионите Кирил Домусчиев. 

Той не разкри имената на въпросните футболисти, но гарантира, че сред тях няма да бъде Козмин Моци. Румънецът беше в основата на успеха срещу Стяуа на прага на групите на най-комерсиалния турнир във футбола. 

"Заделяме доста средства за клуба, но те няма да стигат занапред, защото амбициите ни са големи. Но няма да се главозамайваме и да взимаме някакви звезди през зимата. А някои от сегашния състав сигурно ще продадем."

"Със сигурност сред тях обаче няма да е Козмин Моци. Той се утвърди като стълб в нашия състав и за него е това, което е например Стивън Джерард за Ливърпул", сподели Домусчиев в предаването "120 минути". 

Той сподели още, че няма намерение да изоставя проекта "Лудогорец" и ще продължи да го развива. Амбицията му е да направи базата на разградчани като тази на някои от големите отбори в Европа. 

"Ако трябва да теглим чертата на 31 декември и да спрем дотук, може би ще сме на малък плюс. Но не можем да си позволим и трябва да продължим това, което сме започнали. Сега върви строежът на стадиона в Разград и искам поне като база да не отстъпваме на големите отбори в Европа и да ги настигнем."

"В Европа им е чудно как отбор с бюджет от 6 млн. евро може да влезе в Шампионската лига. Но ето че за радост, не винаги парите играят в крайна сметка", сподели още босът на шампионите.