Ръководството на Лудогорец призовава всички фенове, които ще гледат на живо мача с Цървена звезда във вторник от 21,00 ч., да бъдат на стадиона по-рано. За двубоя от третия предварителен кръг на Шампионската лига „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19.30 ч.

От Лудогорец напомнят, че около стадиона е бъде обособена зона за сигурност, където ще се пропускат само зрители с билети. Феновете са задължени да носят и документ за самоличност и при нужда да го показват на органите на реда и отговарящите за сигурността служители на „Лудогорец Арена“.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, както и с бутилки. Пиротехниката е абсолютно забранена от УЕФА и нарушителите подлежат на сериозни санкции.

От клуба отново предупреждават, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините.

Привържениците на Цървена звезда ще бъдат настанени в сектор “Гости“. Лудогорец вече изпрати 400 билета на колегите си от Цървена звезда, които ще бъдат разпределени от основния фенклуб на сръбския отбор.

Двубоят от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е във вторник от 21.00 часа. Можете да го следите в Gong.bg, както и да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT. Реваншът в сръбската столица е след седмица.