„Няма много неща, които да кажем за мача. Срещаме може би най-добрия отбор в света в момента. Надяваме се да направим добър мач. Ще се опитаме да играем футбол. Ще се опитаме да играем както срещу Ливърпул. Знаем, че ще е трудно, но ще се борим. Надяваме се на един добър резултат“, заяви звездата на българския шампион Лудогорец Козмин Моци преди домакинството на Реал Мадрид в сряда вечер на Националния стадион „Васил Левски“.

„Ще играем срещу най-добрите футболисти в света, но сме убедени, че ако играем като отбор, можем да ги спрем. Всеки играч мечтае в живота си да се изправи срещу най-добрите. За нас е чест да играем срещу такива футболисти, но както казах, ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си“, сподели още Моци на официалната пресконференция преди сблъсъка.

Козмин Моци

източник: Gong.bg, Георги Димитров

„Искаме да се представим добре в групата ни в Шампионската лига. Бях щастлив, когато спасих две дузпи срещу Стяуа, но това беше отдавна и дори се опитвам да го забравя. Най-щастлив бях, че отборът отстрани Стяуа и се класирахме за групите на Шампионската лига. Не искам да говоря повече за тези неща, все пак остава един ден до мача с Реал Мадрид. Ще видим какво ще се случи. В този момент представям Лудогорец. Когато играя за националния тим, представям Румъния“, коментира още Козмин Моци.

„Не мисля за неща като фланелките. Мисля за мача, за футбол и как да спрем съперника. Не е моментът за мислим за такива неща преди такъв важен мач“, отговори румънецът на въпрос с кой футболист на Реал би си сменил фланелката.