Берое стана поредният български клуб, който поздравява Лудогорец за подвига му да влезе за втори път в груповата фаза на Шампионската лига. Това се случи след равенството на разградчани с чешкия Виктория в Пилзен във вторник вечерта и така шампионите ще са при най-силните отбори за втори път в последните три години. 

По-рано през деня подобни поздравителни адреси изпратиха от ЦСКА-София и Поморие. Заради влизането на Лудогорец в груповата фаза на турнира на най-богатите, всички професионални отбори в България ще получат суми от наградния фонд на УЕФА. 

"Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора ЕАД поздравява Лудогорец с класирането в Груповата фаза на най-силния турнир в Европа – Шампионската лига. Вашият успех е успех за целия български футбол на европейската сцена."

"Пожелаваме на тима от Разград успешно представяне в предстоящите двубои в турнира", написаха старозагорци на официалния си сайт в поздравителния адрес към шампионите по повод влизането им в групите на турнира на богатите.