Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро похвали своите играчи, въпреки загубата с 0:2 от Локомотив Москва в контрола.

"Доволен съм от моите играчи. Времето тук е много топло, но те дадоха всичко от себе си. Трябва да подобрим играта в защита. Имахме и добри ситуации, но ни липсваше завършващия пас," обясни Рибейро пред Diema Sport, която излъчи двубоя. "Футболистите дават всичко от себе си, и с времето мисля, че ще подобрим нашата игра."

"Доволен съм и от новите, те имаха само една тренировка, не можаха да покажат днес повече. Но имат качества, и ще го покажат. Те са много добри играчи и ще работим добре с тях," заяви още наставникът за новите попълнения Лукоки и Препелица. "Сисиньо ще започне да тренира с отбора. Всички заедно ще са на линия за следващия мач, когато и Върджил Мисиджан ще играе, тъй като днес изпитваше болки."

"Ще видим коя е най-добрата система за отбора. Ще изберем преди 14 с коя ще играем," допълни той.

"Идват два много важни мача с два силни отбора, предстоят и дълги пътувания, но вярвам, че ще се справим," завърши Рибейро за финалните контроли - със Спарта и Зенит.