„Всичките ни контроли са с много сериозни противници, което е радващо. Ще можем да сверим часовника си със силните европейски отбори. С Локомотив Москва за пореден път играем, това е много стойностен отбор и ще бъде предизвикателство да се надиграваме с тях“, сподели капитанът на Лудогорец Светослав Дяков от лагера на шампиона Лудогорец във Флахау.

Новите попълнения на Лудогорец румънецът Андрей Препелица и конгоанецът с холандски паспорт Джоди Лукоки вече направиха първа тренировка с тима.

Лудогорец излиза утре срещу Локомотив Москва в поредната си контрола по време на подготвителния си лагер. Двубоят е от 18.30 часа и можете да го проследите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play и по телевизия Diema Sport.

„Малко по-различна е схемата ни, но все още не е сигурно, че това ще е титулярната ни схема на игра. Важното е да си помагаме и да играем много бойко“, каза още Дяков и добави:

„Страхотни футболисти са новите. Радвам се, че конкуренцията е голяма. Да не забравяме, че ни напуснаха също много силни футболисти. Подменихме доста хора, дано да е за добро и трябва да работим ммного, за да сбъднем нашите мечти.“