Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу е обнадежден, че отборът може да постигне добър резултат срещу Арсенал в Лондон в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

"В първия мач като гост (б.р. срещу Базел) постигнахме добър резултат. Във втория срещу ПСЖ загубихме, което бе малко неочаквано, защото водехме. Но тези неща се случват. Сега ни предстои следващата среща в Лондон, от там можем да се върнем с добър резултат", сподели Кафу.

"Не мога да кажа, че Арсенал е по-слаб от ПСЖ. Англичаните са един от отборите в света, които практикуват най-добрия футбол. Много добре ползват празните простванства и ние трябва да внимаваме за това. Имаме самочувствие. Много добре знаем какво можем и ще се постараем да постигнем максимума в срещата", добави бразилецът.

Относно интереса към него от големи европейски отбори, играчът заяви, че агентът му следи ситуацията, а той е доволен от условията в Лудогорец.

"Агентът ми следи офертите. Имам ръководството и треньора на Лудогорец зад гърба си, които ми осигуряват всички условия", завърши той.