Българската звезда на Лудогорец Михаил Александров е доволен от победата над Университатя Крайова във втората контрола на разградчани от началото на лагера им в Австрия. Те победиха с 1:0 след късен гол на Цветелин Чунчуков. 

"Доста тежък терен за игра, но такива бяха условията за всички. Резултатът не е важен, но една победа си е важна за самочувствието ни. До дузпата не ни надиграха, но е хубаво, че Милан Борян хвана изстрела." 

"Влязох за втори път в мача, защото трябваше да има баланс в натоварването на отбора. Но така или иначе на крилата имаме недостиг в отбора и затова беше нормално да играя повече време." 

"Контролите са за това, за да играеш с добри отбори и да вдигнеш нивото. Това ще ни помогне да се представим добре в официалните мачове. Надявам се новите момчета да се аклиматизират добре и да ни помогнат", сподели Александров пред камерата на Diema Sport. 

Той говори и за тренировките при новия наставник Бруно Рибейро, както и за предстоящия сблъсък с молдовския Милсами в Шампионската лига. Мачът с този отбор е на 14 юли.  

"Повечето от натоварванията са с топка и са ни по-приятни тренировките. След това на мачовете ще можем да показваме увереност в силите си. Искрено се надявам да нямаме проблеми срещу Милсами. Още не сме ги разучили добре, но след като са станали шампиони при една добра конкуренция, не е незаслужено да играят в Шампионската лига", сподели Александров. .