Настроението в Лудогорец е приповдигнато в очакване на жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Разградчани ще участват за втори път в последните три години в турнира на богатите. 

Предният път жребият беше ужасяващ за тях - Реал Мадрид, Базел и Ливърпул. В тези мачове те съумяха да вземат четири точки, а сега звездата им в нападение Клаудиу Кешеру се надява на дори още по-силни опоненти. Това сподели той пред "Долче Спорт" в родината си. 

"Горд съм, че ще играя в групите на Шампионската лига, най-после и това ще стане. В такива мачове ти наистина започваш да се чувстваш като футболист. Искам някой наистина много силен отбор да ни се падне. Нека да има някой измежду Барселона, Байерн, Реал Мадрид или ПСЖ."

"Проектът ни е много солиден, в него са инвестирани много пари. Миналата година след отпадането от Милсами, собственикът ни Домусчиев инвестира между 5 и 6 млн. евро и станахме много по-силни", сподели Кешеру. 

Той е един от героите за Лудогорец в плейофа срещу Виктория Пилзен, след като отбеляза шедьовър в мрежата на чехите, с който резултатът стана 2:2. Самият той е помислил, че е вкарал обикновен, дори грозен гол. 

"На терена си мислех, че съм вкарал нещо обикновено, дори не толкова особено попадение. Докато не го гледах по телевизията и там повторенията ме убедиха, че е наистина красив гол", сподели още Кешеру. 

Колкото Лудогорец иска силни съперници, толкова и силните съперници искат Лудогорец. В анкета на вестник "Спорт" в Испания, местните читатели са поискали "орлите" за един от съперниците на Барселона в групите.

Българският шампион е в последна урна на жребия, който започва от 19:00 часа днес. Ето и разпределението:

Урна 1: Реал Мадрид, Барселона, Лестър, Байерн Мюнхен, Ювентус, Бенфика, Пари Сен Жермен, ЦСКА Москва

Урна 2: Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд, Манчестър Сити, Арсенал, Севиля, Наполи, Байер Леверкузен, Порто

Урна 3: Базел, Тотнъм, Динамо Киев, Олимпик Лион, ПСВ Айндховен, Спортинг Лисабон, Брюж, Борусия Мьонхенгладбах

Урна 4: Селтик, Монако, Бешикташ, Легия Варшава, Динамо Загреб, ЛУДОГОРЕЦ, ФК Копенхаген, Ростов