Лудогорец продължава подготовката си за новия сезон в Австрия. След вчерашната победа с 1:0 в контрола над Университатя Крайова, днес старши треньорът Бруно Рибейро проведе само една тренировка с тима.

В почивния си следобед футболистите на Лудогорец изживяха приятни емоции, спускайки се с колички по специално изградения улей на една от ски пистите в курорта в Австрия.

Представените вчера нови попълнения - дефанзивният халф Андрей Препелица и холандското крило Джоди Лукоки, ще започнат тренировки с шампионите от утре, петък.

„Щастлив съм, че съм тук, искам да стана шампион с Лудогорец. Надявам се да спечелим всички възможни купи. Най-голямата ми цел е да влезем в групите на Шампионската лига“, сподели Андрей Препелица.

От своя страна Джоди Лукоки също изрази задоволството си от присъединяването към българския шампион: „Лудогорец е много добър отбор. Дойдох тук, защото това е много голям отбор. Гледах мачовете им в Шампионската лига, а преди това и в Лига Европа. Познавам Върджил Мисиджан, разговарях с него преди да дойда. Всички от клуба ме посрещнаха много топло. Любимата ми позиция е на крилото, мога да играя и на левия и на десния фланг. Няма значение за мен, където ме постави треньорът, и ще дам най-доброто от себе си.“

„Мисля, че съм готов да играя още в следващата контрола в събота, ако така прецени треньорът. Говорих с треньора, той ми каза да не се притеснявам да разговарям с него. Иначе, Мисиджан ми помага да се интегрирам по-добре в отбора, да опозная новите си съотборници“, каза още Лукоки.

Следващата контрола на Лудогорец е в събота, 4 юли. Контролата ще можете да наблюдавате по Diema sport и Gong Play.