Ръководството на ПФК Лудогорец, с помощта на полицията в Разград, ще предприеме сериозни мерки за сигурност преди, по време и след предстоящия мач с Цървена звезда от III предварителен кръг на Шампионската лига във вторник от 21:00 ч. 

В района на стадиона ще бъде обособена зона за сигурност, където ще се пропускат само зрители с билети. ПФК Лудогорец предупреждава своите фенове да се придвижат по-рано към стадиона, за да се избегнат опашки и струпвания. БИЛЕТИ НА СТАДИОНА НЯМА ДА БЪДАТ ПРОДАВАНИ.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете на “Лудогорец Арена“. Стадионът отваря врати в 19:30 ч.

ПФК Лудогорец предупреждава, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините. За привържениците на Цървена звезда е отделен сектор “Гости“ и всички, подкрепящи отбора, ще бъдат пренасочвани натам. 

ПФК Лудогорец вече изпрати 400 билета на колегите си от Цървена звезда, които ще бъдат разпределени от основния фенклуб на сръбския отбор. В Разград билети за гостуващите привърженици не се продават!

Срещата може да проследите в ефира на Diema Sport, Gong.bg и Дарик радио във вторник (26 юли) от 21:00 часа.