След края на днешния ден от Лудогорец очакват бройката на продадените пакети за трите мача от груповата фаза на Шампионската лига да достигнат 25 хил. броя. Малко след пускането им вчера, вече бяха разграбени местата в секторите А и В на Националния стадион "Васил Левски". 

Капацитетът на съоръжението е малко над 43 хил. места, а предварителната продажба на пакети продължава до 25 септември. Заради засиления интерес, в четвъртък ще започне раздаването на билетите за спонсорите на клуба и притежателите на абонаметни карти. Ето какво съобщение разпространиха разградчани:

"Поради многобройните запитвания Лудогорец съобщава, че всички заявки за пакетни билети за предстоящите мачове в груповата фаза на Шампионската лига срещу Реал Мадрид, Базел и Ливърпул, подадени от притежатели на абонаментни карти и спонсори, се обработват и тяхното раздаване ще започне в четвъртък в офисите на клуба."

"След приключването на пакетната продажба - на 25 септември, клубът ще изпълнява и заявки за билети само за мача с Реал Мадрид в случай, че има останали количества."

"Към момента се продават билети във всички пунктове в мрежата на Ивентим, обявени предварително. До края на деня се очаква бройката на продадените пакети да достигне 25 000. Свободни места има в секторите Б и Г", съобщиха от Лудогорец.