Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев до последно ще се колебае, дали да рискува и да пусне в игра някои от контузените защитници в двубоя срещу Партизан тази вечер.

Нито един от играчите, които се оплакват от травми и поставиха в шах треньорското ръководство, не е напълно възстановен и участието му в двубоя срещу сърбите е рисковано.

Липсата на достатъчно опции обаче могат да принудат Стойчо Стоев все пак да предприеме премерен риск и да пусне титуляр някой от играчите, които се оплакват от травми.

Александър Барт и Георги Терзиев със сигурност са аут, тъй като положението им е по-тежко. Йордан Минев също няма да играе. С най-големи шансове да излязат на „Лудогорец Арена“ са Козмин Моци и Брайън Ангуло, но и при тях ситуацията е 50/50.

Единствените двама сигурни в защитата на Лудогорец са десният бек Жуниор Кайсара и националът Александър Александров. Любопитен факт е, че Александров не игра в двата мача срещу Дюделанж, тъй като отпадна от картотеката на отбора заради многото играчи на този пост, а сега на практика е единственият здрав централен бранител, на когото Стоев може да разчита. Друга опция е Теро Мантула, който обаче не се намира в оптимална форма. Ако се окаже, че Моци не може да играе, то е по-вероятно Стоев да върне в отбрана някой от вътрешните полузащитници.