Билетите за сектори А и В за трите мача на Лудогорец в Шампионската лига свършиха. Само 30 минути след отварянето на всички каси в София и България, пропуските за най-конвертируемите сектори на Националния стадион се изчерпаха. 

Гонг припомня, че блок 32 в сектор В бе затворен от УЕФА и логично за него не се предлагат. Друга част от сектора пък бе разпределена предварително за притежателите на клубни карти на Лудогорец и различните фенклубове в България.  Въпреки това, солидна бройка пропуски бе пусната в продажба, но много бързо бе изчерпана.

Същото се отнася и за талоните в сектор А, които са и най-скъпи. В момента се предлагат пропуски за сектори Б и Г, като интересът продължава да бъде изключително сериозен и съществува вариант и двата най-големи сектора на Националния стадион да бъдат продадени, ако не до края на деня, то поне в рамките на 72 часа. 

Все още има билети за сектори "Лъвчетата", които са клетките, свързващи централните сектори с тези зад вратите. 

Ръководството на шампионите днес пусна в продажба пакетните билети за трите мача. По всичко личи, че срещу Реал Мадрид, Базел и Ливърпул Националния стадион "Васил Левски" ще бъде препълнен. 

Ако все пак останат някакви талони за индивидуална продажба, те ще бъдат пуснати на 25 септември, като ще са само за битката с европейския клубен шампион на 1 октомври. За другите мачове ще се продават малко преди началото им, ако има останали бройки. 

Цените на билетите са както следва:

Отбор

Сектор А

Сектор Б

„Лъвчетата“

Сектор В

Сектор Г

ФК Реал Мадрид

100 лв.

50 лв.

60 лв.

75 лв.

50 лв.

ФК Базел

80 лв.

30 лв.

40 лв.

60 лв.

30 лв.

ФК Ливърпул

90 лв.

45 лв.

55 лв.

70 лв.

45 лв.

 

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид. Така за трите мача в сектор А ще се влиза за 256,50 лв,, в сектор В за 194,75 лв., а в секторите В и Г за по 147,25 лв. при покупка на пакетни пропуски.