Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели пред официалния сайт на клуба очакванията си за мача с Литекс от ¼-финалите на турнира за Купата на България.

„Това е турнирен двубой, който няма нищо общо с мачовете от А група“, смята Дерменджиев. Срещата идва няколко дни след шампионатния сблъсък с този тим, но двата мача нямат нищо общо. В момента аз и моите футболисти мислим само за двубоя в Ловеч. Вярвам, че ще постигнем добър резултат в сряда", допълни треньорът.

Той призна, че е възможно да бъдат направени промени в основния състав за мача в сряда в сравнение с шампионатната среща, която шампионите загубиха с 0:1.

„Да, ще има някои промени. Ще ги видите по време на срещата. Въобще не мисля за домакинството на Левски в неделя. Сега имаме труден двубой с Литекс и всички сме се съсредоточили към него. Няма да коментирам съперниците ни, нито резултатите им. Винаги ме е интересувало единствено как се представя Лудогорец", допълни Георги Дерменджиев.

Групата на Лудогорец замина за Севлиево във вторник сутринта. Тимът по традиция ще остане на лагер в близкия до Ловеч град. Георги Дерменджиев е предвидил една тренировка във вторник, която ще се проведе на стадион "Раковски" в Севлиево.

Първият ¼-финал за Купата на България срещу Литекс пропуска румънският защитник Козмин Моци. Той бе изгонен след два жълти картона в мача за първенство между двата отбора миналата събота.