Кон в зелена окраска посрещна част от футболистите на Лудогорец в разградското село Каменар. Тази вечер там бе учреден фенклуб на шампионите от 60 привърженици, но повече от 100 души посрещнаха изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев, старши треньора Георги Дерменджиев, капитана Светослав Дяков, и звездите Марселиньо и Клаудиу Кешеру.

Срещата с тях бе в местно заведение с лудогорски интериор – в зелено и бяло, с две фланелки на футболисти от Лудогорец на стената, подарени от клубното ръководство след последния мач на отбора.

Заведението е собственост на председателя на фенклуба Етем Бейхан, който заедно с голяма част от съселяните си посещава всички домакински мачове на шампионите на "Лудогорец Арена".

Пред локала също в зелено и бяло чакаше кобилата Марта. Четиригодишното животно е бяло на цвят, но специално за случая бе декорирано в зелено с безвреден спрей, който се поизми от неспирния дъжд в Каменар.

В зелено бяха боядисани гривата и опашката на коня, а от двете страни на корема му бе нарисувана по една голяма буква "Л". Марта е на 4 години, собственикът й Бехчет Басри я използва за селскостопанска работа.

Множество снимки си направиха феновете от Каменар с любимите футболисти, шампионите раздадоха и автографи. Най-доволна от срещата бе 8-годишната Нехир, която получи подписите на Марселиньо, Дяков и Кешеру върху нейна рисунка от мач на Лудогорец с Левски. Малката фенка е нарисувала и светлинното табло на "Лудогорец Арена", резултатът на него е 5:1