Старши треньорът на Партизан Марко Николич изрази задоволство от постигнатия резултат в мача с Лудогорец в Разград от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Според него, този двубой е можел да завърши по всякакъв начин, но в крайна сметка приключи 0:0. 

Специалистът смята, че това е по-добрият вариант за "черно-белите", които ще имат подкрепата на феноменалната си публика в ответния двубой на "ЮНА". Победата тогава ще е задължителна за момчетата му. 

"Каквото и очаквахме преди двубоя, това се и получи на терена. Стана здрав, твърд мач, с много тактическо надиграване и битка. Резултатът можеше да се развие по всякакъв начин, мачът можеше да завърши съвсем различно."

"Ние имахме няколко шанса, но не ги оползотворихме. Все пак браво на момчетата, показаха дух и характер на истински бойци. След почивката трябваше да сме по-прибрани и да гледаме да не сбъркаме."

"С оглед на всичко, което се случи, резултатът не е толкова лош. Сега всичко ще се реши в Белград, а там ще имаме подкрепата на публиката си. Очаквам яростна подкрепа и ако я имаме, това няма да е малко преимущество за нас, а огромно."

"Пак ви казвам, че искахме да отбележим тук, но не се възползвахме от шансовете си. Работата ни е наполовина свършена", сподели Марко Николич веднага след края на двубоя в Разград. 

Той сподели, че състоянието на Данко Лазович, който се оплаква от контузия в рамото, не е сериозно. Очаква се да е на линия за реванша, но последната дума ще е на лекарите. Ответният двубой е от 21:45 часа следващата сряда.