Тежка автомобилна катастрофа на магистралата между Мюнхен и Инсбрук забави пристигането на Лудогорец в базата, в която ще прекарат следващите 15 дни. Пътният инцидент забави отбора близо 2 часа след перфектния полет между София и Мюнхен.

Клубният автобус чакаше отбора в немския град, но 30-тина километра преди крайната цел попадна в задръстване заради катастрофата. В крайна сметка Лудогорец пристигна успешно в градчето Хол ин Тирол, което се намира в близост до Инсбрук. Футболистите са настанени в Паркхотел, като днес новакът в А група ще направи и първата си тренировка на австрийска земя.

Ивайло Петев за момента ще работи с 29 футболиста, като от тях трима са на проби и бъдещето им ще стане ясно в края на седмицата, след като вземат участие в някоя от контролните срещи. Бразилците Ромарио и Рамон Родригез, както и уругваецът Факундо Таедле имат няколко дни, за да впечатлят Петев.

Очаква се в близките няколко дни към лудогорци да се присъедини още един чуждестранен футболист, като за момента името му се пази в тайна.