Сериозен интерес към двубоя от Лига Европа Лудогорец – Лацио регистрираха в българския клуб в началото на седмицата. До момента има продадени 10 000 билета за мача, което означава, че почти сигурно ще бъде подобрен рекорда за домакински мач на шампионите. Двубоят в Шампионската лига срещу Базел събра 18 000 зрители на стадион „Васил Левски“.

От Лудогорец обявиха, че имат готовност да продават билети докато има интерес към тях. Основно пропуски се търгуват за секторите „А“ и „В“, но ще бъдат отворени и други части на стадиона, ако интересът се задържи по същия начин в следващите няколко дни.

В момента са отворени касите на стадион „Васил Левски“, които са разположени на бул. „Гурко“ пред сектор „А“. В деня на мача ще бъдат отворени всички каси на националния стадион. Билети се продават и в Разград в магазин „Германос“, както и онлайн на eventim.bg.

Цените остават непроменени в сравнение с мачовете в груповата фаза на Лига Европа - 10 лв, 15 лв. и 25 лв.

От Лудогорец напомниха, че всички билети, предназначени за сектора, в който ще бъдат настанени феновете на Лацио, вече са предоставени на италианския клуб. Те ще бъдат разпространени единствено сред привържениците на римския отбор. Според последната информация в Италия има продадени около 250 билета.