„Може би наистина не влязохме както трябва в мача, въпреки че си говорихме преди двубоя, че трябва да влезем максимално концентрирани от първата минута. Явно не се получи и въпреки всичко поведохме и имахме още две-три положения, с които можехме да затворим мача, но не се получи. През второто полувреме натиснахме и смятам, че владеехме инициативата. Отново имахме повече положения, но има и такива мачове, в които все пак не влиза”, коментира вратарят на Лудогорец Владо Стоянов след равенството с Ботев в неделя вечер в Разград.

Попитан, дами има вина за гола на Ботев, Стоянов отговори: „Ми, да, в моя ъгъл, нормално е да имам вина. След като е влязла топката в моя ъгъл, следователно имам вина.”

„Ние цяла година правим ротация. Имаме достатъчно футболисти и то доста добри футболисти, така че не смятам, че излизането, на който и да било, трябва да се отразява. Естествено капитанът Съни Дяков много ни липсва. Това е може би основният ни проблем, но смятам, че момчетата, които са на негово място се справят добре”, каза още Владо Стоянов и продължи:

„За дузпата не мога да кажа нищо. Не мога да видя, защото съм от другата страна. Съдиите не ги коментирам. Има си хора, които да ги коментират. Тук в България след всеки мач излизат някакви конспирации, все някой съдията го заклал. Вижте по Европа какви грешки правят, пък никой не излиза да плюе по вестниците или по новините, така че според мен е безсмислено да се плюе по съдиите при положение, че нищо не може да върнеш.”

„Не съм на мнение, че ни пада тонусът. Имаме три мача в плейофа- две победи и един хикс”, завърши вратарят на шампионите.