Александър Барт заяви, че си тръгва от Лудогорец на 100% и разкри, че има четири конкретни оферти.

„Тръгвам си от Лудогорец това е 100% сигурно и от България на 99%. Имам четири конкретни оферти, които са по-добри от тази на Лудогорец. За мен и семейството ми ще трябва нов въздух. Трябва ми ново предизвикателство“, сподели Барт.

„Само мога да пожелая на Лудогорец да играе в Шампионска лига. Ще гледам мачовете на Лудогорец и пожелавам само хубави неща на отбора“, добави французинът.

„Имам само хубави спомени от България. Имам 7 титли и още трофеи. От български отбор нямам оферти. В България в момента Лудогорец е най-силният отбор. Никога нищо не се знае, но не мисля, че ще остана в България. Преди два дни започнах преговори за нов договор с Лудогорец, но вече бях взел решение, че ще напусна. При мен няма никакъв проблем. Всички се отнасяха чудесно с мен. Аз дадох много за отбора, но и Лудогорец ми върна още повече. Лудогорец вдига нивото на българския футбол. Смятам, че другият сезон ще бъде още по-интересно първенството. Левски и ЦСКА трябва да се развиват. Трябва да вдигнат нивото си. Няма да присъствам на награждаването. Всичко е възможно. Може да се върна в България“, каза още Александър Барт.