„Някъде около първия мач за първенството, ще сме готови. Вече може да се прави някакъв по-сериозен анализ. От целия мач с Динамо има какво да се види. Динамо Киев са отбор от много висока класа и аз съм доволон, че играхме някъде на 80 % от въможностите си“, коментира пред Гонг старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след успеха с 2:1 над Динамо Киев в последната контрола на шампионите от лагера в Испания.

„Още не сме готови за официалните срещи, но има още време и смятам, че това време ще го оползотворим. Малко ме притеснява климатът в България, но ние нямаме друг изход“, добави още Дерменджиев, който също така сподели, че на този етап е доволен от състоянието на Браян Ангуло.

Попитан за включването на младите в състава на Лудогорец и за 17-годишния Денислав Александров, Георги Дерменджиев заяви: „Да, ще залагам и на младите. Това е едно много талантливо момче. Има и други, които в бъдеще ще ги взимам в отбора, поне да тренират. И в първия лагер имаше друго момче. Виждате влиза срещу Динамо, игра 10 минути. Това за неговата мотивация е много добре.“

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Испания