Георги Терзиев заяви, че е футболист на Лудогорец и ще започне подготовката си с отбора. Той отхвърли появилите се информации за негов трансфер.

„За сега съм футболист на Лудогорец и аз лично не знам нищо. Ще започна подготовка с Лудогорец. Нищо не знам и с никой не съм разговарял на тази тема“, сподели Терзиев.

„Мисля, че има още какво да дам на Лудогорец. За мен е добре в по-ранна възраст да изляза в чужбина. За всеки млад футболист е добре такова нещо“, добави защитникът.

„По време на подготовката получих една сериозна контузия. После я повторих. Гледа позитивно на нещата. Тази година ще я запомня само с хубавите и позитивни моменти, които изживях аз и заедно с моя отбор“, продължи футболистът на Лудогорец.

„Когато вкарах гола в мача срещу Ливърпул, е най-щастливият момент за мен през тази година.“

„Никога не се знае кога е най-подходящия момент, но трябва да се излезе навън и да се опита.“

„Когато има по-голяма конкуренция, има по-голяма мотивация. Един футболист расте, когато има голяма конкуренция. Причината да не сме на първо място е, защото в няколко мача се губеше мотивацията. Това е единствената причина. Мисля, че сега ще покажем истинското си лице в България. Нямаме мачове в Европа и ще сме изцяло концентрирани върху вътрешното първенство и за купата на България. Надявам се, че ще станем шампиони. На никой не му минава през ума да не станем шампиони“, каза още Георги Терзиев.