Клаудиу Кешеру, който бе избран за Играч на мача Черно море – Лудогорец, заяви след двубоя, че настроението в тима е много добро, а за това голяма роля е изиграло и завръщането на Георги Дерменджиев начело на тима. Румънският голаджия, за когото това бе пета награда за Играч на мача, изрази увереност, че Лудогорец няма да има проблеми със спечелването на титлата.

„Труден мач, с тежки условия за игра най-вече на терена. Като за последен мач играхме много силно, завършихме годината с победа, първи сме, а това е най-важното сега“, заяви Кешеру.

„Преди 5 мача говорих с Марселиньо и Моци и си казахме, че не сме толкова далеч от Левски. Наистина сега ще бъдем пред Левски и пред Литекс.“

„Играем заедно като деца, прекарваме време заедно, смеем се, а най-важното е, че успяваме да печелим.“

А дали затова роля има и Георги Дерменджиев? „Промяната се вижда, отношението се вижда. Играчите го познават много добре, всички играчи се смеят с него, отпуснати са, спокойни са. Всички се раздават, играят един за друг. Наслаждаваме се на начина, по който играем.“

„Трябва да сме здрави, това е най-важното, да прекараме добре Коледа и Нова година, след това да стартираме нашата подготовка и да имаме мотивацията да спечелим титлата, а тя е налице. Не мисля, че ще имаме проблеми, ако сме концентрирани, с цялото ми уважение към Левски и останалите“, допълни Кешеру.