Черно море посреща на „Тича“ Лудогорец в мач от 20-ия кръг на А група. Мачът е в събота от 14:00 часа. Можете да го следите минута по минута в Gong.bg, пряко с картина по Diema Sport и на платформата Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.

2:3 на „Тича” във втория кръг бе най-резултатната среща в историята на досегашното съперничество между Черно море и Лудогорец в А група с отбелязаните 5 гола.

0:4 срещу Пирин Бл в миналия кръг бе най-тежката загуба на моряците, откакто тимът наново бе поет от Никола Спасов ва 18 август 2014 г.

Матиас Курьор (Черно море) е единственият футболист през настоящия сезон, успял да отбележи голове в два поредни мача на Лудогорец – 2:3 на „Тича” и 1:1 в Разград.

В първите 5 мача на шампионите с новия им наставник Георги Дерменджиев разградчани взеха толкова точки, колкото в първите 5 двубоя на неговия предшественик Едуард Ераносян – 11 (по 3 победи и 2 равенства).

Марселиньо и Светослав Дяков висят с по 8 картона и ако бъдат декорирани в мача на „Тича“, ще бъдат наказани за два мача.

Мачът е в петък от 14:00 часа. Можете да го следите минута по минута в Gong.bg, пряко с картина по Diema Sport и на платформата Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.