Бившият футболист на Лудогорец и настоящ треньор в aкадемията на клуба Радослав Комитов беше избран за нов директор на детско-юношеската школа на разградчани. Той ще поеме школата след оттеглянето на Яков Папарков, който започна работа в скаутското звено на Лудогорец.

Радослав Комитов ще встъпи в длъжност в началото на декември, като до тогава ще изпълнява ангажиментите към отбора на U19.

В момента длъжността се заема временно от Валентин Станчев – главен селекционер в ДЮА на Лудогорец. Бившият нападател ще продължи да търси таланти за академията на клуба.

Радослав Комитов е роден в гр. Попово, но състезателната му кариера започва в Етър, Велико Търново. Като футболист на тима от старопрестолния град той записва мачове и за младежкия национален отбор. Комитов е защитавал цветовете и на немския Оберхаузен. Той е част от тима, завоювал историческото влизане на Лудогорец в  А група през 2011 г. След този сезон Комитов прекратява състезателната си кариера и става помощник-треньор в Светкавица Търговище. Там работи в щабовете на Никола Спасов и Георги Георгиев – Геша. Година по-късно Комитов е привлечен в академията на Лудогорец, където за кратко време се утвърждава като успешен треньор.

Шампион е с U15 през 2015 г. и с U17 през 2017 г. В историята на Лудогорец ще остане като първия набор, който не е допуснал нито една загуба през целия шампионат – 30 мача, 25 победи и 5 равенства.