Лудогорец победи Университатя Крайова с 1:0 и с пълен актив спечели своята група А в международния турнир VIVACOMCUP за млади таланти, родени през 2005 г.

Единственото попадение за възпитаниците на Емил Георгиев отбеляза Стивън Вълчев в 10-та минута на мача.

В първата си среща "орлите" спечелиха срещу Работнички Скопие с 4:0.  В сряда Университатя Крайова надделя над македонските таланти с 3:0. Така за румънците остана второто място в групата, а за момчетата от Северна Македония - третото. 

В последната среща от програмата на група Б днес Динамо Тбилиси и Черноморец Одеса завършиха 2:2. В първия двубой Динамо победи Войводина Нови Сад с 4:2, а в сряда Войводина надделя над Черноморец  с 3:1. В крайното класиране на групата Динамо са първи, Войводина втори, а Черноморец трети.

Според регламента на турнира крайното класиране ще бъде определено с директни двубои. Мачът между първенците в двете групи Лудогорец - Динамо ще короняса  победителят в турнира. Срещата ще се играе на 14 юни, от 11 часа, на стадион "Гнездо на орли". 

Мачът за трето-четвърто място ще срещне Университатя и Войводина, а този между Работнички и Черноморец ще разпредели последните две места в надпреварата. Тези два двубоя ще се играят утре, от 9:30 часа, на два от терените в комплекса "Гнездо на орли".