Младите таланти от Лудогорец III постигнаха класическа победа с 3:0 над Черноломец Попово в мач от 12-ия кръг на Североизточната Трета лига. 

Домакините пропуснаха дузпа още в 3-ата минута на срещата, след като от бялата точка пропуск направи Станислав Вълчев. Все пак в 17-ата минута "орлите" откриха резултата чрез Божидар Владимиров.

След почивката Георги Николов покачи резултата в 68-ата минута, а в последната минута на двубоя отново той оформи и крайния резултат.

След този успех младите момчета на Лудогорец III заемат 9-ото място в класирането с актив от 19 точки, но и 3 мача по-малко от съперниците си. Черноломец е на 6-ото място с 22 точки. 

"Получи се здрав мач, срещу отбор, който е един от факторите в нашата група. Момчетата се постараха, показаха добри неща, но има още много какво да се желае. Вече е време, това, което показваме в домакинските срещи, да го пренесем и при гостуванията. Навън ни трябват повече характер и увереност", коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът Димчо Ненов.