Легендата на българския футбол Христо Стоичков зарадва стотици свои фенове в Пловдив. Носителят на "Златната топка" се срещна със свои почитатели в Регионалния природонаучен музей в града и раздаде автографи на всички желаещи, а пред сградата на музея се изви опашка от множество деца, които чакаха да се срещнат с него. 
 
На събитието, което бе предвидено да се състои в рамките на един час между 11:00 и 12:00 часа, присъстваха още председателят на Общинския съвет на Пловдив Атанас Узунов, кметът на район "Централен" Георги Стаменов и директорът на Природонаучния музей д-р Огнян Тодоров.
 
"Гостуването на Христо Стоичков е част от стратегията на Регионалния природонаучен музей да кани известни личности с цел да се популяризира институцията, а от друга страна - посетителите имат шанс да се докоснат до звездите", каза директорът на музея д-р Огнян Тодоров.
 
Възможността да вземат автограф от Стоичков имаха и  децата от школата на футболния Марица Пловдив, които дойдоха заедно с президента на клуба Йордан Влашки. На опашката за автографи се наредиха и състезателките от новосформирания женски футболен отбор на район "Централен" .
 
„Успех ви желая, „розови", обърна се към футболистките Камата, а след това подписа всяка тениска на десния ръкав, като инициалите му ще бъдат избродирани, за да носят късмет на отбора.
 
Посетителите имаха възможност да разгледат и експозицията в Регионалния природонаучен музей с редовен билет.