Капитанът на Лудогорец Антон Недялков дари сто комплекта пълна екипировка на детско-юношеската школа по футбол в Ловеч. Той се срещна с младите надежди на градския стадион в родния му град.

Посрещнаха го кметът на Ловеч Страцимир Петков и изпълнителният директор на ФК Ловеч Добрин Джабарски. "Благодарни сме за направения жест. Надяваме се и призоваваме и други бивши играчи да последват неговия пример, готови сме да приемем техните дарения и помощ", каза за БТА Джабарски.

"Аз съм от Ловеч и винаги съм готов да помогна. Израснал съм тук, от тук съм тръгнал и ще помагам с каквото мога за изграждането на млади таланти. Хубаво е, че има толкова ентусиазирани деца", каза Недялков и пожела успех на малките футболисти.

Той ще бъде ментор и ще помага в развитието на младата футболна надежда на Ловеч 14-годишният Преслав Павлов, който получи и футболна фланелка от капитана. От ФК Ловеч връчиха благодарствено писмо на Антон Недялков за направеното дарение.

Антон Недялков не е в групата на Лудогорец за мача с Виктория (Пилзен) от втория кръг на основната схема на турнира Лига Европа тази вечер от 22:00 часа, тъй като все още се възстановява от контузия. Въпреки това той каза, че в отбора няма притеснения преди двубоя.